project

THL House

Address: HCMC
When the void meets the light, the urban noise is filtered out through greenery, the open space exists within an ordinary townhouse, THL House is created.THL House is a townhouse project designed by Architect Ngo Viet Khanh Duy & partners at Studio 23o5. The property is located near the center of Ho Chi Minh City, with a floor plan of 132m2, in similarity to other townhouses nearby. However, inside the ordinary lies a completely unique space with greenery and an open floor plan filled with natural light. THL House impresses from every angle by layering voids, in combination with transparent materials and treatments that allow natural light to enter every corner. The architects have streamlined all minute details to focus only on lighting, greenery & the connection between spaces. These do not just reflect the owners' taste but also the architects' personal footprint. One can say, in the midst of the hustling city, THL House is truly a home of tranquility and peace.
View more

We optimize your idea of ideal living space

Register to visit